همان طوری که می دانید کامپیوترها فقط با کدها (اعداد) کار میکنند و حروف و نویسههای (کاراکتر) دیگر را با تخصیص عددی (کد) به هر یک از آنها در خود ذخیره میکنند و یا بر روی آن پردازش انجام می دهند. بنابراین تمام اطلاعات نوشتاری، صوتی و تصویری در نهایت باید به صورت اعداد و ارقام در کامپیوتر ذخیره و پردازش شوند.
برای اینکه بتوانیم اطلاعات نوشتاری خودمان را برای کامپیوتر قابل فهم کنیم مجبوریم تا به هر حرف از حروف الفبا، یک عددی (کد) اختصاص بدهیم. حالا شما تصور کنید که در دنیا چند زبان و خط وجود دارد و هر شرکت نرم افزاری بخواهد برای ذخیره اطلاعات به خط و زبان خودش یک کد ویژه به کار ببرد! تا قبل از ابداع یونیکد، هر شرکتی برای نمایش نویسه در کامپیوتر از یک کد ویژه و خاص خود استفاده می کرد و بی اغراق صدها سیستم کُدگذاری مختلف برای تخصیص این اعداد و کدها وجود داشت.
یعنی مثلا تصور کنید یک شرکتی برای نمایش یک نویسه مثل a از یک کد و شرکتی دیگر از کدی دیگر استفاده می کرد و این موضوع در مورد تمام زبانها، از جمله زبان فارسی هم صادق بود. و یا اگر استانداردهایی هم برای این منظور طراحی شده بود در حد قابل قبولی نبود. ( در تالار گفتگوی سایت میکرورایانه بحث های نسبتا مفصلی در این مورد انجام شده، برای مطالعه بیشتر دراین مورد به سایر مقالات سایت میکرو رایانه مراجعه نمایید). مثلاً اتحادیه اروپا به چندین سیستم کُدگذاری مختلف نیاز داشت تا همه زبانهای آن اتحادیه را در بر بگیرد. حتی برای زبانی مثل انگلیسی نیز هیچ کُدگذاریی بهتنهایی برای همه حروف، علائم نقطهگذاری و نمادهای فنی متداول، کافی نبود.
از طرف دیگر سیستمهای کدگذاری نیز با همدیگر تعارض داشتند. یعنی دو کُدگذاری مختلف ممکن بود از اعداد یکسانی برای دو نویسه مختلف استفاده کنند و یا همانگونه که ذکر شد از اعداد مختلفی برای نویسههای یکسان استفاده کنند. با وجود این که هر کامپیوتری (بالاخص سرورهای شبکه) لازم است از کُدگذاریهای مختلف و متعددی پشتیبانی کنند و گرنه هرگاه دادهها از کُدگذاریها یا محیطهای مختلف عبور کنند، در معرض خطر تحریف یا تغییر قرار میگیرند.
بدیت ترتیب یونیکد ابداع شد. یونیکد به هر نویسه یک عدد یکتا، اختصاص میدهد، مستقل از محیط، مستقل از برنامه، و مستقل از زبان. استاندارد یونیکد را پیشتازان صنعت کامپیوتر از قبیل شرکتهایی، چون آیبیام، اَپل، اچپی، اورکل، جاستسیستم، سان، سایبیس، مایکروسافت، یونیسیس و بسیاری از شرکت های دیگر پذیرفته اند.
امروزه یونیکد در بسیاری از سیستمعاملها، همه مرورگرها و بسیاری از محصولات دیگر پشتیبانی میشود. پیدایش استاندارد یونیکد و در دسترس بودن ابزارهایی که از آن پشتیبانی میکنند، از چشمگیرترین روندهای جدید در صحنه جهانی فناوریهای نرمافزاری بوده است.
گنجاندن یونیکد در سایت ها و برنامههای کاربردی، در مقایسه با کدهای قدیمی، میتواند باعث کاهش قابل ملاحظه هزینهها شود. یونیکد این امکان را فراهم میکند که یک محصول نرمافزاری یکسان یا یا یک سایت مشخص، بتواند بدون نیاز به طراحی مجدد، در محیطها، زبانها، و کشورهای متعددی کار کند. یونیکد به دادهها نیز امکان میدهد که بدون تحریف از سیستمهای مختلف عبور داده شوند.
بدین ترتیب یونی کد به همه حروف، کدهای یکتایی مستقل از محیط سیستم عامل و برنامه و زبان، تخصیص می دهد. در این سیستم کدگذاری، تمام حروف زبان های زنده امروز دنیا در نظر گرفته شده و برای هر کدام از این حروف یک کد یکتا و منحصر به فردی اختصاص داده شده است. (توضیحات بیشتر در سایر مقالات سایت میکرو رایانه)در حال حاضر ما به راحتی از این سیستم کدگذاری استفاده می کنیم و نگران این نیستیم که کاربران وب سایت از چه سیستم یا از چه مرورگر اینترنتی استفاده می کنند. کافی است نرم افزارهای آنها فقط از استاندارد Unicode پشتیبانی کنند.
قبل از یکسان سازی و بوجود آمدن این سیستم کدگذاری، بسیاری از کاربران فارسی زبان اینترنت، برای آن که بتوانند نوشته های خود را به اطلاع هم زبانان خود برسانند، آنها را به فایل های تصویری تبدیل کرده و ارسال می نمودند و یا در برخی موارد با استفاده از سیستم کدگذاری حروف عربی، این کار را به انجام می رساندند و یا با استفاده از حروف انگلیسی اقدام به نگارش زبان فارسی می نمودند. ولی هم اکنون بسیاری از کاربران از این سیستم کدگذاری استفاده می کنند بدون آنکه شاید اطلاعی از وجود آن داشته باشند!
کنسرسیوم یونیکد
کنسرسیوم یونیکد سازمانی غیرانتفاعی است که برای بهبود، گسترش و ترویج استفاده از استاندارد یونیکد تأسیس شده است. استانداردی که شیوه بازنمایی متون را در محصولات نرمافزاری و استانداردهای امروزی مشخص میکند. اعضای این کنسرسیوم را طیف گستردهای از شرکتها و سازمانهای فعال در صنعت پردازش اطلاعات، در بر میگیرند. پشتیبانی مالی این کنسرسیوم صرفاً از طریق حق عضویت اعضا تامین می شود. عضویت در کنسرسیوم یونیکد برای سازمانها و افراد در هر جای دنیا که استاندارد یونیکد را پشتیبانی کنند و بخواهند در گسترش و پیادهسازی آن کمک کنند، آزاد است.
شعار یونی کد این است:
یونیکد به هر نویسه یک اعداد یکتا اختصاص میدهد،
مستقل از محیط،
مستقل از برنامه،
و مستقل از زبان.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه نمایید:
http://www.unicode.org
زمان چیست
تست هوش
مراسم عجیب عروس و داماد ها در دنیا
الفبای زندگی !!
مردم ملل مختلف اوقات خود را چگونه میگذرانند؟
تعاریف بیمه ای
در بازی مار و پله زندگی هیچگاه از تاس انداختن ناامید نشو
پنج کلید شادی
برنامه چندلایه چیست ؟
یکی بگو ، یکی بشنو
تفاهم در عین سوءتفاهم
احضار اول شخص غائب
بهترین همسران دنیا!
غمی که با کودک میآید!!
[همه عناوین(140)][عناوین آرشیوشده]
بازدید دیروز: 77
کل بازدید :380688
برای دستیابی به پروژه ها و پایان نامه های دانشجویی به آدرس www.bitasoft.ir مراجعه فرمائید.
پروژه های اکسس [145]
پروژه های ویژوال بیسیک6 [102]
پایان نامه های دانشگاهی [352]
پروژه های کارآفرینی [215]
UML و SSADM [83]
پروژه های مولتی مدیا بیلدر [72]
پروژه های سی شارپ [141]
پروژه های asp.net [100]
پروژه ها و پایان نامه های دانشگاهی [404]
آموزش مهر سازی و کلید سازی [71]
[آرشیو(11)]
ما و دلاوران
بهار bahar
الهه نور
ARAX
هیـــــــــئت زیــــــنبیون «محفل،طلاب بسیجیان و رهروان شهدا»
نم نم بارون ( رفیق نارفیق )
سه فاز بازار
عاشقان زنده...شهدا...اروند...
شعر و دل نوشته های اسارت
مشکلات جنسی
پایگاه اطلاع رسانی قاین نیوز
عشق تنها
بازی برنامه کلیپ ... برای موبایل جدیدترین عکسهای ایرانی و خارجی
امیرالمومنین علی علیه السلام
gitar4ever
آموزش و پرورش
پوست کلف
عمومی
هنر و فلسفه و ادبیات و ادیان ...
شهدای غریب
موتور سنگین ... HONDA - SUZUKI ... موتور سنگین
وفا دات کام
یادداشت های یه آسمونی
سهیــــــــــــــــلی منطقه آزادقشم
وبلاگ افسانه جومونگ
سرزمین من
به یاد مهدی (عج)
poueshdownload
بزرگترین لینک باکس آهنگهای رپ
world of news
به نام آنکه اشک راآفریدتاسرزمین وداع آتش نگیرد
فاصله
اتومبیل
salima
توشمانلو روستای نمونه ایران
مغزیات
سیب سرخ
من میخواهم مسلمان شوم.
ای ول .کام
عشق
موزیک ،نرم افزار، بازی، آهنگ رپ ، خدمات موبایل و..
سلام آقا
عکس جک اس ام اس نرم افزار داستان مطالب جالب و خواندنی و . . .
مشاوره در زمینه انتخاب متریال و بازرسی جوش
D E V I L
تخصصی فقه وحقوق
تنهای تنها
سفر طولانی آخرت
http://ads.sooran.ir/js/7137/49/"> http://ads.sooran.ir/js/7137/57/">